دنیای علوم تجربی
 

گردو را به خاطر وجود امگا 3 فراوان،غذای مغز معرفی می کنند.مغز گردو با اینکه چرب است

ولی خوردن آن کلسترول خون را کاهش می دهد.و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی

عروقی را کم می کند.

هم چنین به خاطر داشتن ویتامین A ، خوردن آن برای بینایی، پوست،مو و ناخن توصیه       

می شود.

گردو علاوه بر این دارای ویتامین B است و برای تقویت اعصاب ،رفع سستی و بی حالی و

خستگی زودرس مفید است.

[ دوشنبه ٢۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ ] [ ٥:۱۳ ‎ب.ظ ] [ م _ وفایی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

بسمه تعالی سلام. به وبلاگ دنیای علوم تجربی خوش آمدید.اینجانب دبیر علوم تجربی هستم و امیدوارم بتوانم با بررسی مباحث مختلف درس علوم تجربی، خدمتی هرچند ناچیز ارائه دهم. ان شاءا.. ( با تشکر از توجه شما_ م.وفایی)
امکانات وب

داستان روزانه