دنیای علوم تجربی
 

انجیر ،منبع غنی فیبر غذایی است.طبیعت گرمی دارد و خوردن آن به افرادی که از

لحاظ جسمی ضعیف هستند توصیه می شود. هم چنین به دلیل داشتن آهن ،برای

افرادی که دچار کم خونی هستند مناسب است.

 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد.چاق کننده است و برای بیماران قندی

وکبدهای ضعیف مناسب نیست.اما انجیر خشک خیسانده در آب یا شیر، موثرترین

درمان برای یبوست است.

 انجیر دارای کلسیم و فسفر است و از این جهت  برای استحکام استخوان ها بسیار

مفید است.

 

[ جمعه ۳ امرداد ۱۳٩۳ ] [ ٥:۳٠ ‎ب.ظ ] [ م _ وفایی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

بسمه تعالی سلام. به وبلاگ دنیای علوم تجربی خوش آمدید.اینجانب دبیر علوم تجربی هستم و امیدوارم بتوانم با بررسی مباحث مختلف درس علوم تجربی، خدمتی هرچند ناچیز ارائه دهم. ان شاءا.. ( با تشکر از توجه شما_ م.وفایی)
امکانات وب

داستان روزانه