خواص میوه ها(گردو)

گردو را به خاطر وجود امگا 3 فراوان،غذای مغز معرفی می کنند.مغز گردو با اینکه چرب است

ولی خوردن آن کلسترول خون را کاهش می دهد.و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی

عروقی را کم می کند.

هم چنین به خاطر داشتن ویتامین A ، خوردن آن برای بینایی، پوست،مو و ناخن توصیه       

می شود.

گردو علاوه بر این دارای ویتامین B است و برای تقویت اعصاب ،رفع سستی و بی حالی و

خستگی زودرس مفید است.

/ 2 نظر / 26 بازدید
maede paktinat

مر30 مطالب وبلاگتون مثل همیشه عالی و خوب بود بابت زحماتتونم کمال تشکر رو دارم [بغل]

ندای علوم تجربی

با سلام و خسته نباشید خدمت همکار محترمم از دقت و اظهار نظر به جا بسیار سپاسگزارم شما را با افتخار لینک کردم منتظر حضور گرمت هستم لطفا عنوان وبلاگ را به ندای علوم تجربی تغییر دهید با سپاس